i'm alive !

Kom halvvägs till jobbet när jag kom på att jag kanske skulle dubbelkolla när jag började. Visade sig att jag börjar 11 och inte 8 som jag först trodde så det var bara att vända och åka hem. Nu när jag ändå är vaken och inte kan somna tänkte passa på att uppdatera bloggen lite, samt tvätta. Uppdaterar min insta nästan dagligen så tänkte bara slänga in alla bilder därifrån som jag tycker passar. 
Påväg hem från jobbet efter stängning - Jag och emelie har bestämt oss för att satsa på träningen, så jag införskaffade mjölk med extra protein. 
Läggdags, bildbevis på lockarna som orkar fram efter att jag klippte mig - Påväg in till söder för att träna med emelie sen fika och bio med therese i fredags när jag var ledig. 
Påväg hem från bion - Påväg till jobbet för öppning i lördags. 
Förstår inte varför folk ställer korgarna såhär, ser de inte att de är två olika?! - Lunch i lördags, njöt av utsläppt hår. 
Lyxade till det med en chai på vägen hem i lördags - Vek pappersflygplan igår under de sega timmarna i kassan på förmiddagen. 
Blåmärken från en pall som jag höll på och klantade mig med för några dagar sen - Imorse, fick vända vid universitetet när jag kom på att jag inte började klockan 8 som jag trodde. 
Alla bilder från min instagram - sarashiny 
life by sarashiny | | Kommentera |
Upp